HTML

Shreddology

A Shreddology blog az edzésről,és az ehhez tartozó életmódról szól.Megpróbálja motiválni, és jobb irányba terelni az életunt embereket ,és segíteni a fejlődni vágyók fejlődését. "Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket."

Friss topikok

Címkék

Archívum

Menekülés a Hardgainer pokolból!

Ngaben1 2012.10.03. 13:21

hardgainerfejlodes_1.jpg


Izmot felszedni nehéz,különösen a hardgainereknek. Szard le ha az vagy. Pakold magadra a lehető legtöbb súlyt a következő edzésmódszerek és táplálkozási cikkek segítségével!1.rész

Nagy akarsz lenni.Erős és férfias, de úgy látod hogy megrekedtél egy szinten,és örökre vékony maradsz.Csak eszel,eszel és még többet eszel, de azok a kilók nem akarnak rájönni vézna kis testedre.
Nézz szembe a ténnyel: Megrekedtél a Hardgainer Pokolban.
Itt az idő hogy kiszakadj belőle és javíts a helyzeteden!

Ez a gyűjtemény segíteni fog abban , hogy magadra pakolj egy kis masszát,nagyobb súlyokkal tudj dolgozni és hogy lemoshasd végre magadról azt a kurva hardgainer jelzőt!
Lets make some muscle!




A„ hardgainer" (nehezen növő) az az ember, akinek olyan a genetikai felépítése, amely nem teszi lehetővé számára a gyors izomnövekedést. Az ilyen típusú ember nem jól reagál a nagy volumenekre és a gyakori edzésre. A népesség megközelítőleg 60%-95%-a hardgainer.

A HardGainer edzés módszer alacsony volumenű és gyakoriságú edzéseket jelent. A HG általában egy testrészt egy héten legfeljebb egyszer edz meg. Összetett gyakorlatok (mint a guggolás és felhúzás) kedveltek az izolációs gyakorlatokkal szemben (mint pl. lábnyújtás, lábhajlítás). A hardgainerek hajlamosak a túledzésre, amennyiben nagy volumenekkel/gyakorisággal edzenek, ezért számukra az általános szabály:

"„A kevesebb több!"

Untitled-1.jpg

folytatása következik...

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shreddology.blog.hu/api/trackback/id/tr844817684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása