HTML

Shreddology

A Shreddology blog az edzésről,és az ehhez tartozó életmódról szól.Megpróbálja motiválni, és jobb irányba terelni az életunt embereket ,és segíteni a fejlődni vágyók fejlődését. "Leélheted az egész életed anélkül, hogy felébrednél Mindenki megmondja, hogy mit csinálj, mi a jó neked. Nem akarják, hogy te találd meg a válaszokat, azt akarják hidd el az övéket."

Friss topikok

Címkék

Archívum

Shreddology Blog

Ngaben1 2012.10.01. 22:43

Sziasztok! Igazából fogalmam sincs hogy hogy kezdjek ehhez hozzá,még soha életemben nem írtam blogot,de majd meglátjuk mi sül ki ebből.A Shreddology blog indulásának több oka is van.Először is reagálni szeretnék az emberek hülyeségeire(fehérje=szteroid, felfújt izmok,étrend nélkül leszek testépítő stb.), és ellátni őket hasznos információkkal az edzéssel kapcsolatban.Másrészt szeretném a céltalan,életunt embereket jobb irányba terelni, motiválni , hátha sikerül meghoznom a kedvüket a sportoláshoz vagy  a szerintem helyes életmódhoz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://shreddology.blog.hu/api/trackback/id/tr304814682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása